Hae tästä blogista

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tutkimuksen toinen väliarvio

Tutkittujen luokittelu, joka perustuu objektiiviisin menetelmin toteutettuun hampurilaistutkimukseen. Näkemys on menetelmien objektiivisuudesta huolimatta subjektiivinen, tutkimusmenetelmien käytön pohjautuen tutkijan subjektiiviseen aistijärjestelmään. Luokittelussa 1. (yksi) tarkoittaa tähän asti parhaan hampurilaisen luokitusta, 2. (kaksi) taas toiseksi parhaan hampurilaisen luokitusta etc. Luokituksen perään on merkitty grilli ja toimipaikka, josta ko. yksilön saa noutaa nautittavaksi.

1. Sambacon juustolla (Samburger, Seinäjoki)
2. Erikoisherkkupala (Grilli-Kioski Halliska, Seinäjoki)
3. Erikoinen (Grilli Äitee, Seinäjoki)
4. Hangry Man (norm.) (Martinsillan Grilli, Turku)

5. Erikoinen juustolla (Samburger, Seinäjoki)
6. Myhi-burger (Grilli-Kioski Halliska, Seinäjoki)
7. Sitä sun tätä (Kevarin Grilli, Alajärvi)
8. Seinäjokinen (Jerikon Grlli, Seinäjoki)

2 kommenttia:

  1. Olen samoilla linjoilla että Kevarin Sitä sun tätä ei ole parhaimmasta päästä, mutta Kevarin erikoinen on varsin maittava muttei liian iso.

    VastaaPoista
  2. Oon kuullut useammasta lähteestä että Sitä sun tätä on sekava kokonaisuus eikä edusta edukseen Kevarin grilliä. Toki ensimmäisenähän tuo oli ko. grilliltä koitettava koska on se kuitenkin legendaarinen hampurilainen. Seuraavaksi tuun kyllä koittamaan esimerkiksi tuota erikoista.

    VastaaPoista

Hampurilaisia saa ehdottaa. Kokeilen mikäli grilli tulee vastaan.